הספר בעקבות התשוקה לאוכל נועד לאנשים שרוצים להיות בריאות ולהיראות במיטבם, וגם להמשיך ליהנות מאכילת מאכלים אהובים. הוא נותן ידע, הבנה וכלים שמאפשרים לאכול נכון ובלי להילחם, אלא בהנאה, במידה ובטבעיות.
הספר מסביר את סודות התעוררותן של תשוקות לאוכל ושל אכילה רגשית, ומלמד לאכול נכון וליישם בהצלחה ובטבעיות את ההנחיות התזונתיות אותן בוחרים לאמץ. הספר, אותו כתב רואי הניג (נטורופת מזה 15 שנה ובוגר אוניברסיטת תל אביב בפסיכולוגיה), עוסק בדרכים בהן חיינו מעוררים בנו תשוקות למאכלים הנחשבים כלא-בריאים.
הגישה שבספר אינה מציעה לדכא תשוקות אלו אלא להבין אותן, וכך לדעת לבחור טוב יותר אם לספק אותן או להימנע מכך.
קריאת הספר מסייעת:
– להוריד משקל עודף ולשמור על כך לאורך זמן.
– לשפר את בריאותך – וזה לא יהיה על חשבון הנאתך מאכילה.
– ליהנות יותר מהמאכלים האהובים עליך, וללא רגשות אשם.
– לדעת לזהות מה, כמה, ומתי נכון וטבעי לך לאכול, ולעשות זאת בקלות.
– להסתכל בראי ולהרגיש טוב ממה שאת/ה רואה.
– לנהל את החיים שלך באופן מדוייק, יעיל ונכון יותר, בזכות הבנת האכילה הרגשית שלך.
ועוד…
קצר:
הספר "בעקבות התשוקה לאוכל" נועד לאנשים שרוצים להיות בריאות ולהיראות במיטבם, וגם להמשיך ליהנות מאכילת מאכלים אהובים. הוא נותן ידע, הבנה וכלים שמאפשרים לאכול נכון ובלי להילחם, אלא בהנאה, במידה ובטבעיות.
הספר מסביר את סודות התעוררותן של תשוקות לאוכל ושל אכילה רגשית, ומלמד לאכול נכון וליישם בהצלחה ובטבעיות את ההנחיות התזונתיות אותן בוחרים לאמץ. הספר, אותו כתב רואי הניג (נטורופת מזה 15 שנה ובוגר אוניברסיטת תל אביב בפסיכולוגיה), עוסק בדרכים בהן חיינו מעוררים בנו תשוקות למאכלים הנחשבים כלא-בריאים.
הגישה שבספר אינה מציעה לדכא תשוקות אלו אלא להבין אותן, וכך לדעת לבחור טוב יותר אם לספק אותן או להימנע מכך.
רואי הניג נולד ב-13.7.1974 בשם רואי הגני בביה"ח הלל יפה בחדרה. רואי גדל, התחנך ולמד בקיבוץ גן שמואל, לבד משהות של שנה עם משפחתו בארה"ב בגיל 14. עם סיימו שאת לימודי הבגרות בבית הספר, שירת רואי ביחידה מובחרת בצבא, עבד בקיבוץ וטייל כשנה וחצי בדרום אמריקה, ארה"ב, בהודו ובנפאל. בשנת 1999 רואי התחיל ללמוד נטורופתיה במכלל מדיסין וסיים את לימודיו בהצטיינות. רואי פתח קליניקה בתל אביב בשנת 2002 ועד היום טיפל ועזר לאלפי אנשים להיות בריאים יותר, להרגיש טוב יותר ולאכול נכון יותר. בשנת 2008 התחתן רואי עם אשתו חגית פלד, והם החליטו ששם המשפחה שלהם יהיה הניג, שהוא שם המשפחה המקורי שעוּבְרַת ל"הגני". בשנת 2009 התחיל רואי ללמוד פסיכולוגיה ופילוסופיה באוניברסיטת תל אביב, אותם הוא סיים בשנת 2012. ספרו של רואי "בעקבות התשוקה לאוכל יצא בשנת 2011, והוא פתח בלוג ואתר אינטרנט שהתמקדו בהסברת שיטת איזון אכילה רגשית, שמסייעת לאכול נכון ובריא ולהוריד משקל עודף ללא דיאטה ומתוך הרגשה טובה ושלמות פנימית. רואי ליווה ומלווה אלפי אנשים בליווי אישי ובסדנאות לחיים טובים יותר. בשנת 2016 ייסד רואי מועדון חברים שנקרא: "מעגל להיות במיטבי", שמלמד את שיטתו של רואי לאכילה נכונה לאנשים רבים.
אין עדיין תגובות